Opšta bolnica New Hospital je u saradnji sa Paroco medicinskom opremom prva u region krenula da izvodi pregled sa OMOM CC kapsulom za kolon.  Onom novom tehnologijom u opštoj bolnici New Hospital omogućava se da  se snimljene slike unutrašnjosti tankog creva istog časa prenesu na računar.

 

NEW Hospital je najsavremenije opremljena opšta bolnica u regionu

 

U opštoj bolnici New Hospital obavljaju specijalističko-konsultativnu i stacionarnu zdravstvenu delatnost na sekundarnom nivou zdravstvene zaštite.
Pacijentima se  pruža kompletnu medicinsku uslugu, od dijagnoze do hirurških intervencija i izlečenja, poštujući zahteve savremene medicinske struke, po svim etičkim kodeksima, u reprezentativnom ambijentu koji je opremljen po najvišim svetskim standardima.

 

Opšta bolnice New Hospital

 

Kako do opšte bolnice New Hospital?

 

New Hospital nalazi se u Novom Sadu, na adresi Alberta Ajnštajna 1, u neposrednoj blizini auto-puta E-75, što olakšava pristup pacijentima iz Beograda i drugih delova zemlje i regiona.
U svom timu imaju stotinu vrhunskih medicinskih stručnjaka iz svih oblasti medicine, kao i medicinskog osoblja, koji će u svakom trenutku učiniti sve za Vaše zdravlje – od dijagnoze do izlečenja.

Pregledi mogu da se zakažu pozivom na besplatnoj liniji 0800/400-505 kao I preko sajta Opšta bolnica New Hospital   ili mailom na info@newhospital.rs

 

Opšta bolnica New Hospital

 

OMOM CC sistem smart endoskopske kapsule za kolon

OMOM Colon Capsule (OMOM CC) je najnovija inovacija kompanije JINSHAN. Jinshan Group je nacionalno visokotehnološko preduzeće koje integriše istraživanje i razvoj, proizvodnju, marketing i servis digitalnih medicinskih uređaja. Sedište je u Čongkingu, Kina, zauzima veliki kampus od 60.000 m2 i zapošljava preko 650 zaposlenih.

Sa vodećim istraživačkim timovima, obimnim istraživačkim objektima i robusnim resursima, posvećeni su izvođenju svetske klase GI rešenja na svetskom tržištu medicinske opreme i sredstava.Sa poboljšanim kvalitetom slike, produženim trajanjem baterije i razvojnom AI softverskom tehnologijom, OMOM CC će vam pružiti kvalitetnije neinvazivno rešenje za vizuelizaciju debelog creva.

 

jinshan logo

 

Kolerektalni rak (CRC) je treći najčešći rak u svetu, smrtonosna bolest koja je ubila 935173 ljudi u 2020. godini, što čini 9,4% smrtnih slučajeva povezanih sa rakom. Rutinska kolonoskopska skrining može sprečiti napredovanje crc i otkriti crc u ranoj fazi, čime se smanjuje mortalitet.

Kao neinvazivno, jednokratno i bezbedno dijagnostičko sredstvo, endoskopija kapsulama debelog creva može biti alternativni izbor skrininga bolesti debelog creva.

Izvor: Globocan 2020

 

Predstavljamo vam OMOM CC endoskopsu kapsulu

se sastoji od endoskopske kapsule (1), jedinice za snimanje (2) i VueSmart softwera (3). Sa uvećanom rezolucijom slike, dužim trajanjem baterije i revolucionarni AI softwerom , OMOM CC čini dijagnosticiranje kolonoskopije lakšim i pametnijim

 

omom cc kapsula za kolon

 

Specifikacije OMOM endoskopske kapsule:

 

  • Rezolucija snimka 360*360 piksela. Poboljšani kvalitet slike pomaže u kliničkoj proceni I preciznoj dijagnostici
  • Frekvencija snimka od 4 do 35 FPS
  • Kompaktan ergonomski dizajn 31,5mm*11,6mm
  • Trajanje baterije od 15 radnih sati
  • Ugao snimanja od 344 stepeni. OMOM CC je opremljen sa dve kamere , izuzetno širokim uglom gledanja I prilagodljivom brzinom
  • Jedan čitač za sve endoskopske kapsule kompatibilan sa OMOM HD kapsulom

 

WUE SMART softwer

 

Prilikom preuzimanja podataka, VUE Smart obrađuje neobrađene datoteke tako što automatski briše do 95% suvišnih slika. VUE smart platforma obezbeđuje interfejs za čitanje jedne i dve kamere. Za svaku kameru postoji 1 i 6 slika koje se mogu istovremeno prikazati.
Uz veliku nadogradnju centra za upravljanje pacijentima i ekrana za čitanje, novi Vue Smart softver pruža zdravstvenim radnicima još jednostavniji interfejs i iskustvo čitanja bez stresa.
Sa našim naprednim AI algoritmima, Vue Smart je na novoj tehnološkoj granici u funkcionalnosti brisanja, otkrivanje lezija i klasifikacija koja garantuje lakšu nego ikada interpretaciju kao i poboljšani klinički ishodi.
Koristeći naše algoritme, SmartScan obrađuje neobrađene datoteke brisanjem do 95% snimka, identifikujući i označavajući čak 16 vrsta abnormalnosti. Nakon Smartscaning-a, SmartView i SmartFinding su spremni za upotrebu.

 

vue smart software

 

VUE Smart je opremljen mernim alatom. Izbočene lezije debelog creva su najčešće abnormalnosti kod bolesti debelog creva, kao što su polipi, tumori i variks. Merenje veličine ovih lezija je neophodno za lečenje pacijenata.