OMOM HD I OMOM CC robotska endoskopska kapsula poznate kineske kompanije Jinshan nalaze se u ponudi Paroco Medical Equipment medicinske opreme. OMOM endoskopske kapsule proizvodi Jinshan. Ova visoko tehnološka kompanije se nalazi u Čongkingu , Kina i bavi se integracijom i razvoje medicinske opreme kao i proizvodnjom i održavanjem. Kompanije zapošljava preko 650 zapuslenih sa pogonom od 60000m2. Sa vodećim istraživačkim timovima, obimnim istraživačkim objektima i robusnim resursima, posvećeni su izvođenju svetske klase GI rešenja na svetskom tržištu medicinske opreme i sredstava.

 

Endoskopse kapsule u ponudi

U ponudi se nalaze sledeće endoskopske kapsule i sistemi:

OMOM HD sistem smart endoskopska kapsula za tanko crevo

Jinshen je kreirao najpametniji sistem za endoskopiju kapsule, OMOM HD.
Integrisan sa veštačkom inteligencijom koja se razvija i najnaprednijom optičkom tehnologijom, najnoviji OMOM HD kapsulni endoskopski sistem ima za cilj da pomogne zdravstvenim radnicima da sa lakoćom tumače rezultate studija endoskopije kapsule.

VueSmart čitanje ne može biti lakše

Uz veliku nadogradnju centra za upravljanje pacijentima i ekrana za čitanje, novi Vue Smart softver pruža zdravstvenim radnicima još jednostavniji interfejs i iskustvo čitanja bez stresa.

 

vue smart softwer

 

Sa našim naprednim AI algoritmima, Vue Smart je na novoj tehnološkoj granici u funkcionalnosti brisanja, otkrivanje lezija i klasifikacija koja garantuje lakšu nego ikada interpretaciju kao i poboljšani klinički ishodi.
Koristeći naše algoritme, SmartScan obrađuje neobrađene datoteke brisanjem do 90% snimka, identifikujući i označavajući čak 16 vrsta abnormalnosti. Nakon Smartscaning-a, SmartView i SmartFinding su spremni za upotrebu.

 

vuesmart

 

Režim čitanja SmartView će reprodukovati samo slike koje je pokupio Smartscan, pomažući korisnicima u tome brzo kretanje kroz ceo video. Istaknute oznake iznad vremenske trake prikazuju slike koji se može prikazati kao kratak video.
Snimanjem najistaknutijih karakteristika odabranih slika sa prediktivnim rezultatima, SmartFinding pomaže lekarima tako što prikazuje abnormalnosti i predlaže opise. Slike se prikazuju kao prikaz stranice.

 

vue smart paroco medicinska oprema

 

 

OMOM CC sistem smart endoskopske kapsule za kolon

Kolerektalni rak (CRC) je treći najčešći rak u svetu, smrtonosna bolest koja je ubila 935173 ljudi u 2020. godini, što čini 9,4% smrtnih slučajeva povezanih sa rakom. Rutinska kolonoskopska skrining može sprečiti napredovanje crc i otkriti crc u ranoj fazi, čime se smanjuje mortalitet.
OMOM Colon Capsule (OMOM CC) je najnovija inovacija kompanije JINSHAN. Sa poboljšanim kvalitetom slike, produženim trajanjem baterije i razvojnom AI softverskom tehnologijom, OMOM CC će vam pružiti kvalitetnije neinvazivno rešenje za vizuelizaciju debelog creva.OMOM CC endoskopska kapsula

Predstavljamo vam OMOM CC endoskopsu kapsulu

OMOM CC se sastoji od endoskopske kapsule (1), jedinice za snimanje (2) i VueSmart softwera (3). Sa uvećanom rezolucijom slike, dužim trajanjem baterije i revolucionarni AI softwerom , OMOM CC čini dijagnosticiranje kolonoskopije lakšim i pametnijim.

 

omom cc endoskopska kapsula

 

Specifikacije OMOM endoskopske kapsule:

  • Rezolucija snimka 360*360 piksela
  • Frekvencija snimka od 4 do 35 FPS
  • Kompaktan ergonomski dizajn 31,5mm*11,6mm
  • Trajanje baterije od 15 radnih sati
  • Ugao snimanja od 344 stepena
  • Jedan čitač za sve endoskopske kapsule kompatibilan sa OMOM HD kapsulom