Održavanje i servis opreme radionica paroco medical equipment

U sklopu ponude PAROCO kao standardni paket krajnjim korisnicima nudi servisnu podršku i održavanje opreme u toku njenog radnog veka. Optimizacija rada opreme , bezbednost pacijenata i medicinskog osoblja, radnog okruženja, produženje radnog veka opreme i opravdanost investicija korisnika su primarni ciljevi i odrednice rada PAROCO servisnog tima.

PAROCO kroz dugoročne partnerske odnose za održavanje i servisiranje opreme svih porizvođača koje zastupa, stavlja na raspolaganje stručno osposobljeno i sertifikovano servisno osoblje, tehničke kapacitete i reputaciju pouzdanog partnera, u svrhu zadovoljenja svih potreba korisnika u ovoj oblasti. Prihvatanje i rešavanje svih specifičnih zahteva predstavlja izazov i prednost u odnosu na ostalu ponudu na tržištu.

Specifičnost i mesta koriščenja opreme stavlja na najviši stepen pripravnosti i spremnosti na odziv PAROCO servisnog tima na poziv krajnjeg korisnika.

Zadovoljenje bezbednosnih zahteva, pouzdanost, brz odziv i garancije na sprovedenu uslugu predstavljaju polaznu osnovu u poslovanju PAROCO servisa. Za sve zahteve molimo popunite online formular u delu “Kontakt”.