Black & Black hirurški instrumenti  nalaze se u stalnoj ponudi Paroco medical equipment Novi Sad sa svojom širokom lepezom instrumenata, medicinske opreme i hirurškog pribora.
Vlasnici, Norman i Bill Black, kombinovali su nekoliko decenija iskustva na tržištu instrumenata, sa kreiranjem, dizajnom i proizvodnjom ogromnog spektra instrumenata za plastičnu hirurgiju.

Ovo je vodeći američki proizvođač instrumenata za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, uključujući grudi, rinoplastiku, podizanje lica, liposukciju, lipofiling.
Radeći zajedno sa najpoznatijim hirurzima u plastičnoj hirurgiji od 1970-ih, uključujući; Tebbett’s, Gornei, Ramirez, Daniels i Aston da razviju superiorne instrumente i opremu za specifične procedure po razumnoj ceni.

 

black hirurški instrumenti

 

Black & Black hirurški instrumenti – kvalitet i inovacije za tržište instrumenata za plastičnu hirurgiju

 

Vodeći američki proizvođač Black & Black Surgical, Inc. instrumenata za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, uključujući grudi, rinoplastiku, podizanje lica.

Black & Black je odabrao da blisko sarađuje sa hirurzima kako bi razvio visokokvalitetne instrumente za plastičnu hirurgiju specifične za proceduru, kao što su hirurgija grudi, rinoplastika, podizanje lica. Radeći zajedno sa najpoznatijim hirurzima u plastičnoj hirurgiji, uključujući; Tebbett’s, Gornei, Ramirez, Daniels i Aston da razviju instrumente za plastičnu hirurgiju. Neki od hirurških instrumenata u ponudi su makaze, držači igala, klešta, rašpice, retraktori, osteotomi…

 

Preuzmi Black & Black hirurški katalog

Preuzmi Black & Black lipo brošura

 

 

Black Diamond™ Rasps

Ovo je patentirana mešavina volfram karbida sa instrumentima koji imaju izuzetno očvrsnu površinu za sečenje. Koristi na kraju tvrdu, izdržljivu leguru karbida medicinskog kvaliteta koja nije magnetna i nije kancerogena. Zbog svog jedinstvenog proizvodnog procesa, ovi instrumenti zadržavaju svoju oštrinu duže od standardnih instrumenata što dovodi do ekonomičnosti. Osim toga, ne samo da pruža nenadmašno čist i precizan rez, već i smanjuje traumu pacijenta.

 

Amnotec hirurški instrumenti

Pored prestižne firme Black and Black u svojoj ponudi Paroco medicinska oprema ima i medicinsku opremu AMNOTEC koja nudi široki spektar medicinskih instrumenata različitog dizajna. Raznolikost tipova instrumenata koji se mogu naći u katalogu medicinskih proizvoda je impresivna u svakom pogledu. Na osnovu optimalne ergonomske upotrebljivosti i preciznosti Amnotec hirurški instrumenti su optimalan alat. Od makaza i stezaljki za arterije do retraktora, koji se posebno koriste u za otvorenu hirurgiju, AMNOTEC nudi gotovo sve od medicinske opreme što je potrebno lekarima danas.