Medicinska oprema, uvoz, distribucija i servisiranje kao i edukacija krajnjih korisnika su osnovne delatnosti kompanije Paroco medical equipment Novi Sad osnovane 1992. godine. Strategijom dugoročnih zastupničkih i ekskluzvnih distributerskih odnosa kao i pouzdanih partnerskih odnosa sa zdravstvenim ustanovama i ostvarenjem vizionarskih ideja, stvorena je čvsta osnova za dostizanje liderske pozicije u oblasti snabdevanja i održavanja bogatog asortimana savremene medicinske opreme.

 

Medicinska oprema svih namena

Prodaje medicinske opreme paroco novi sad

 

Sarađujući sa uvaženim, svetski prepoznatljivim proizvođačima tehnološki napredne i visoko kvalitetne medicinske opreme, Paroco medical equipment nudi kompletno opremanje operacionih sala po principu “ključ u ruke”. U prodaji nudimo medicinsku opremu, operacione stolove, operacione lampe i nameštaj za operacionu salu, sisteme za anesteziju i respiraciju, hemodinamski monitoring, sisteme za ekstrakorporalni krvotok, opremu, medicinska sredstva i potrošni materijal za HF hirurgiju, aspiracione pumpe.  U našoj ponudi naćićete bolesničke krevete svih nivoa opremljenosti, strečere, troleje i prateći bolnički nameštaj, fleksibilnu i UZ endoskopiju, medicinska oprema, rigidnu endoskopiju, laparoskopski i klasičan instrumentarij.  Mobilni rendgen sistemi za fluoroskopske i radiografske preglede, dijagnostičke sisteme u urologiji i gastroenterologiji, uređaje za fizikalnu medicinu, intrakorporalne litotriptore, medicinske monitore i sisteme za pranje i dezinfekciju endoskopa i ostala medicinska sredstva .

 

Kompanije sa kojima sarađujemo

Getinge

je globalna kompanija za medicinsku tehnologiju, osnovana u Švedskoj 1904. godine. Medicinska oprema koju nudi ova kompanije su operacioni stolovi, operacione lampe, aparati za anesteziju, nameštaj i plafonski stativi za operacione sale, hibridne operacione sale, respiratori, sistemi za ekstrakorporalni krvotok…

Erbe

Ovo porodično preduzeće razvija, proizvodi i prodaje hirurške sisteme za profesionalnu upotrebu u različitim medicinskim disciplinama širom sveta. Erbeje najpoznatiji po elektrohirurškim jedinicama. U svojoj ponudi nudi brojne elektrokautere VIO 3, APC 3, Erbejet 2, Erbecrryo 2

Technix

Technix S.P.A. je nastao 1981. godine i danas je evropski lider u proizvodnji rendgenskih uređaja za snimanje za radiologiju i fluoroskopiju.

Amnotec

Smešten u svetskom centru za medicinsku tehnologiju u Tutlingenu / Nemačka, AMNOTEC sa višedecenijskim iskustvom je jedan od vodećih ambicioznih proizvođača i dobavljača medicinskih uređaja. U ponudi se izdvajaju Amnotec endoskopi, laparoskopi i probijači.

 

Medicinski kreveti paroco medical equipment

 

CHEIRON a.s.

Razvijaju i proizvodeo pouzdane električne usisne uređaje sa posebnim naglaskom na bezbednost pacijenata i operatera. U ponudi imaju aspiracione pumpe Dynamic II, Victoria Portable, Victoria Versa i druge.

Laborie

je globalna medicinska tehnološka kompanija specijalizovana za gastroenterologiju, urologiju i uroginekologiju i akušerstvo, ginekologiju i novorođenčad. U ponudi nude sisteme za urodinamička ispitivanja Flowmaster, Nexam Pro, Urostym kao i sisteme za gastroenterološka ispitivanje Ohmega i Solar GI

FUJIFILM

Healthcare Americas Corporation je vodeći inovator u dijagnostičkim rešenjima i rešenjima za snimanje u preduzećima koja su dizajnirana da zadovolje rastuće potrebe zdravstvene zaštite u prevenciji, dijagnostici i lečenju. Medicinska oprema u ponudi: Endoskopski sistemi, gastroskopi, kolonoskopi, bronhoskopi, duodenoskopi, ultrazvučni endoskopi, potrošni materijal za endoskopiju

 

 

Malvestio

je vodeća kompanija na međunarodnoj zdravstvenoj sceni sa nameštajem za bolničke i stambene objekte sopstvenog dizajna i proizvodnje. Kreveti za intenzivnu negu,
bolnički kreveti, strečeri za transport pacijenata, noćni ormarići i stolovi za hranjenje, nameštaj za ambulante, okretna medicinska kolica, nameštaj za pedijatriju.

Electro Medical Sistems (EMS)

je lider na tržištu u proizvodnji preciznih medicinskih uređaja za endourologiju, stomatološku profilaksu i fizikalnu terapiju, pružajući rešenja za poboljšanje života lekara i pacijenata. Medicinska oprema koju nude su sistemi za intrakorporalnu litotripsiju i sistemi za terapiju bola

Soluscope

Zasnovano na poštovanju osnovnih principa bezbednosti, pouzdanosti i efikasnosti, Soluscope Complete Solution garantuje maksimalnu zaštitu za pacijente, medicinsko osoblje i endoskope.

 

medicinska oprema za hibridne operacione sale

 

Obuka medicinskog osoblja

Jedinstvenom ponudom edukacije i trenažnog ciklusa u laparoskopskoj hirurgiji i minimalno invazivnim procedurama u Paroco edukativnom centru Novi Sad, ostvarena je avangardna ideja, koja je sveobuhvatno sagledana u vidu edukacije i usavršavanja krajnjih korisnika. Ponudom rada na trenažerima, životinjskom tkivu i organima i eksperimentalnim životinjama dostupni su optimalni uslovi simulacije rada na ljudskom organizmu korišćenjem svih raspoloživih poslovnih kapaciteta firme Paroco i opreme najznačajnijih svetskih proizvođača u ovoj oblasti.Edukacija se spovodi u oblasti abdominalne hirurgije, urologije i ginekologije, sa tendencijom uvođenja edukacije za fleksibilnu endoskopiju.

Poslovno delovanje prošireno je na tržište Bosne i Hercegovine 2007. godine otvaranjem predstavništva u Banja Luci.

 

 

Obuka za hirurge i medicinsko osoblje

 

Kvalitetna medicinska oprema i medicinska sredstva

U svrhu podizanja kvaliteta usluge, zadovoljenja zahteva krajnih korisnika i usavršavanja poslovnih procesa od 2009. godine u firmi Paroco implementirani su zahtevi standarda ISO 9001. Kao rezultat težnje ka stalnim poboljšanjima, u firmi Paroco su od 2013 godine implementirani i zahtevi ISO 14001, a od 2015 godine OHSAS 18001, čijom sertifikacijom je potvrđen uspešno implementiran i funkcionalan integrisani sistem upravljanja kvalitetom, zaštitom životne sredine i bezbednošću i zdravljem na radu.