SWISS Lithoclast trilogy – dvoenergetski litotripter sa jednom sondom bezbedno fragmentira i uklanja kamenje brže od drugih vodećih dvoenergetskih litotriptera.

 

SWISS LITHOCLAST TRILOGY

 

Kada je u pitanju veliki i tvrdi kamen u bubregu, perkutana nefrolitotomija (PCNL) može da se pretvori u složenu proceduru.Šta ako biste mogli da očistite bilo koju vrstu kamena, na bilo kojoj lokaciji, do 48% brže, lako i bez ugrožavanja bezbednosti?
Korišćenjem SWISS Lithoclast Trilogy aparata dobijte moćnu fragmentaciju i efikasnije uklanjanje kamena za kraće vreme PCNL procedure. Plug-and-play sistem  trilogy-ja je jednostavan za učenje i lak za upotrebu za lekare i osoblje.

swiss lithoclast trilogy
SWISS LITHOCLAST TRILOGY

 

Razvijeno u EMS istraživačkom centru u saradnji sa vodećim urolozima iz celog sveta

 

Jedna konzola odgovara svima: nema potrebe za eksternim kompresorom ili usisnom pumpom. Ograničen broj komponenti za brzu i laku montažu. Moment ključ garantuje optimalno zatezanje sonde u jednom okretu zgloba. Beskontaktno prepoznavanje sonde i automatska kalibracija nivoa energije.
Veliki ekran SWISS Trilogy-ja je osetljiv na dodir i dizajniran za jednostavno podešavanje svih parametara sa meračem kvaliteta za vizuelno praćenje postupka fragmentacije.

 

SWISS LITHOCLAST TRILOGY endoskop

 

Pored precizne valjkasta pumpa za optimizovanu kontrolu usisnog protoka SWISS trilogy poseduje poboljšani hvatač kamena za bešavno i sterilno sakupljanje fragmenata. Kese za sakupljanje tečnosti sa gelom za očvršćavanje za lako odlaganje. Međutim, pronalaženje prave kombinacije Swiss LithoClast® Trilogy sondi i različitih endoskopa za različite procedure može biti izazov. Zbog toga smo razvili novi alat, gde možete lako i brzo da saznate koju sondu treba koristiti u zavisnosti od hirurške procedure i marke endoskopa.

 

 

Poslušajte kako Dr Oliver Wiseman i Dr Janak Desai dele svoja iskustva sa Swiss LithoClast trilogijem.