OMOM CC endoskopska kapsula poznate kineske kompanije Jinshan nalaze se u ponudi Paroco Medical Equipment medicinske opreme. Ova visoko tehnološka kompanije se nalazi u Čongkingu , Kina i bavi se integracijom i razvoje medicinske opreme kao i proizvodnjom i održavanjem. Kompanije zapošljava preko 650 zaposlenih sa pogonom od 60000m2. Sa vodećim istraživačkim timovima, obimnim istraživačkim objektima i robusnim resursima, posvećeni su izvođenju svetske klase GI rešenja na svetskom tržištu medicinske opreme i sredstava.

 

OMOM CC  smart endoskopske kapsule

 

 

Jinshen je kreirao najpametniji sistem za endoskopiju kapsule, OMOM CC.
Integrisan sa veštačkom inteligencijom koja se razvija i najnaprednijom optičkom tehnologijom, najnoviji OMOM CC kapsulni endoskopski sistem ima za cilj da pomogne zdravstvenim radnicima da sa lakoćom tumače rezultate studija endoskopije kapsule.

 

OMOM CC sistem smart endoskopske kapsule za kolon

Kolerektalni rak (CRC) je treći najčešći rak u svetu, smrtonosna bolest koja je ubila 935173 ljudi u 2020. godini, što čini 9,4% smrtnih slučajeva povezanih sa rakom. Rutinski kolonoskopski skrining može sprečiti napredovanje CRC i otkriti CRC u ranoj fazi, čime se smanjuje mortalitet.

OMOM Colon Capsule (OMOM CC) je najnovija inovacija kompanije JINSHAN. Sa poboljšanim kvalitetom slike, produženim trajanjem baterije i razvojnom AI softverskom tehnologijom, OMOM CC endoskopska kapsula će vam pružiti kvalitetnije neinvazivno rešenje za vizuelizaciju debelog creva.

 

VueSmart čitanje ne može biti lakše

Uz veliku nadogradnju centra za upravljanje pacijentima i ekrana za čitanje, novi Vue Smart softver pruža zdravstvenim radnicima još jednostavniji interfejs i iskustvo čitanja bez stresa.

 

 

Sa našim naprednim AI algoritmima, Vue Smart je na novoj tehnološkoj granici u funkcionalnosti brisanja, otkrivanje lezija i klasifikacija koja garantuje lakšu nego ikada interpretaciju kao i poboljšani klinički ishod.
Koristeći naše algoritme, SmartScan obrađuje datoteke brisanjem do 90% snimka, identifikujući i označavajući čak 16 vrsta abnormalnosti. Nakon Smartscaning-a, SmartView i SmartFinding su spremni za upotrebu.

Režim čitanja SmartView će reprodukovati samo slike koje je pokupio Smartscan, omogućavajući korisnicima brzo kretanje kroz ceo video. Istaknute oznake iznad vremenske trake prikazuju slike koji se mogu prikazati kao kratak video.
Snimanjem najistaknutijih karakteristika odabranih slika sa prediktivnim rezultatima, SmartFinding pomaže lekarima tako što prikazuje abnormalnosti i predlaže opise. Slike se prikazuju kao prikaz stranice.

 

 

Predstavljamo vam OMOM CC endoskopsu kapsulu

OMOM CC endoskopska kapsula se sastoji od endoskopske kapsule (1), jedinice za snimanje (2) i VueSmart softwera (3). Sa uvećanom rezolucijom slike, dužim trajanjem baterije i revolucionarnim AI softwerom , OMOM CC čini dijagnosticiranje kolonoskopije lakšom i pametnijom.

 

omom cc endoskopska kapsula

 

Specifikacije OMOM endoskopske kapsule:

 

  • Rezolucija snimka 360*360 piksela
  • Frekvencija snimka od 4 do 35 FPS
  • Kompaktan ergonomski dizajn 31,5mm*11,6mm
  • Trajanje baterije od 15 radnih sati
  • Ugao snimanja od 344 stepena
  • Jedan čitač za sve endoskopske kapsule kompatibilan sa OMOM HD kapsulom

 

Pregled debelog creva kolon kapsulom ili kapsularna kolonoskopija je bezbolna, neinvazivna metoda snimanja debelog creva koja se koristi za otkrivanje različitih problema u debelom crevu, uključujući patološke vaskularizacije, polipe, tumore, inflamacije i krvarenje.

 

 

Kome se preporučuje pregled OMOM CC kapsulom:

  • Pacijenti koji u porodičnoj anamnezi imaju karcinom kolona – preventivni pregledi se kod ovih pacijenata u starosnoj dobi iznad 40 godina rade na svakih 5 godina
  • Pacijenti sa pozitivnim FOB nalazom (dijagnostikovanim vidljivim krvarenjem) – obavezno se radi pregled kapsulom
  • Nakon operativnog tretmana kolona takođe se može raditi preventivni pregled kapsulom svake godine
  • Svi pacijenti u starosnoj dobi iznad iznad 55 godina bez porodične anamneze karcinoma kolona – preporuka za preventivni pregled kolona kapsulom na svakih 5 godinaProcedura nije invazivna, vrlo je jednostavna i zahteva minimalno angažovanje pacijenta.

Preglede OMOM CC kapsulom možete obaviti u Opštoj bolnici NEW Hospital.