Najnoviji realizovani projekti Paroco medical equipment: Izgradnja operacionih sala za Opštu bolnicu Sveti Jovan – Zrenjanin i Institut za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica

Paroco medical equipment je priznata kompanija koja se specijalizovala za snabdevanje vrhunskom medicinskom opremom i tehnološkim rešenjima za zdravstvene ustanove širom sveta. Njihov fokus na inovacijama i kvalitetu ih je postavio za lidera u ovoj delatnosti. Trenutni akcenat njihovog rada je na izgradnji operacionih sala koje se izdvajaju po svojoj funkcionalnosti, efikasnosti i bezbednosti.

 

Opšta bolnica Sveti Jovan u Zrenjaninu operacionih sala
Opšta bolnica Sveti Jovan u Zrenjaninu

 

Izgradnja operacionih sala u Opštoj bolnici “Sveti Jovan” u Zrenjaninu

 

Jedan od najskorijih projekata koji je Paroco medical equipment finalizovao jeste izgradnja operacionih sala u Opštoj bolnici “Sveti Jovan” u Zrenjaninu. Ovaj projekat je imao za cilj da unapredi kvalitet pružanja medicinskih usluga i omogući lekarima da obavljaju operacije sa najnovijom opremom i tehnologijom. Operacione sale koje su izgrađene u okviru ovog projekta opremljene su najsavremenijim medicinskim uređajima, kao i sistemima za kontrolu sterilnosti i bezbednosti. Operaciona sala je namenjena za opštu hirurgiju i opremljena je integracionim video sistemom. Ova investicija je znatno poboljšala kapacitet bolnice i omogućila efikasnije lečenje pacijenata.

 

Opšta bolnica Sveti Jovan u Zrenjaninu operaciona sala

Opšta bolnica Sveti Jovan u Zrenjaninu

 

Opremanje operacionih sala u Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica

 

Još jedan impresivan projekat koji vredi spomenuti je saradnja Paroco medical equipment sa renomiranim Institutom za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica. Ovaj institut je poznat po svojoj izuzetnoj ekspertizi u oblasti ortopedije i traumatologije i bio je u potrazi za modernizacijom svojih operacionih sala.

Paroco Medical Equipment je pružio sveobuhvatno rešenje koje uključuje najnoviju ortopedsku opremu, operacione stolove, svetlosne sisteme i sistem za kontrolu klime. Izgrađene su dve operacione ortopedske sale sa video integracionim sistemom. Ovaj projekat je omogućio Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica da unapredi svoje operativne kapacitete i obezbedi pacijentima najbolju moguću negu.

 

Institut za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica operacionih sala
Institut za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica

 

Važno je napomenuti da Paroco medical equipment ne samo da snabdeva opremom, već i pruža sveobuhvatnu podršku tokom celog procesa izgradnje operacionih sala. Njihov tim stručnjaka sarađuje sa medicinskim osobljem i inženjerima kako bi osigurao da operacione sale budu projektovane i opremljene prema najvišim standardima.

Ovi primeri projekata u Opštoj bolnici Sveti Jovan u Zrenjaninu i Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica jasno pokazuju angažman Paroco medical equipment u unapređenju medicinske infrastrukture i pružanju bolje zdravstvene nege u Srbiji. Njihova posvećenost kvalitetu i inovacijama čini ih ključnim igračem u oblasti snabdevanja medicinskom opremom, a njihova saradnja sa vodećim medicinskim ustanovama doprinosi poboljšanju zdravlja i dobrobiti pacijenata.

 

Institut za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica operaciona sala
Institut za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica

 

Unapređenje rehabilitacije i ortopedije kroz partnerstvo Paroco Medical Equipment, Banje Vrućice i Instituta dr Miroslav Zotović

 

Nedavno, Paroco medical equipment je uspostavio značajnu saradnju sa Banjom Vrućicom, jednim od najpoznatijih banjskih lečilišta u Republici Srpskoj. Ova saradnja je imala za cilj unapređenje usluga za rehabilitaciju i oporavak pacijenata, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Kroz implementaciju najnovije medicinske opreme i tehnologije, Paroco medical equipment će pomoći Banji Vrućici da postane destinacija po izboru za sve one koji su u potrazi za vrhunskom rehabilitacijom. U banji Vrućici u toku je izgradnja jedne ortopedske i jedne opšte hirurške sale sa integrisanim video sistemom.

 

 

Jedan od ključnih partnera Paroco medical equipment u ovom projektu je Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i ortopedsku hirurgiju dr Miroslav Zotović, Banja Luka, Republika Srpska. Ovaj institut je već dugo vodeća ustanova u oblasti rehabilitacije i ortopedije  širom regiona. Kroz svoju saradnju sa Paroco medical equipment, Institut dr Miroslav Zotović je dobio pristup najsavremenijoj medicinskoj opremi koja omogućava precizno praćenje i unapređenje procesa rehabilitacije. U Institutu će se graditi četiri operacione sale od čega tri ortopedske sa video integrisanim sistemom i jedna septična sala.

 

 

U zaključku, Paroco medical equipment je kompanija koja se ističe svojim uspesima u izgradnji operacionih sala i opremanju medicinskih ustanova širom sveta. Njihova saradnja sa Opštom bolnicom Sveti Jovan u Zrenjaninu i Institutom za ortopediju Banjica predstavlja primer kako se inovacija i vrhunski kvalitet mogu koristiti za unapređenje medicinske nege koju lekari pružaju svojim pacijentima.

 

U postupku pripreme i planiranja se nalaze još tri projekta koja će Paroco medical equipment realizovati u nastupajućem periodu.