Malvestio strečeri Brera, Enthes, Inthes, ONEday. Paroco medicinska oprema u svom stalnom programu nudi Malvestio strečere. Strečeri omogućavaju lak transport pacijenata, imaju izuzetnu manevarsku sposobnost zbog malog međuosovinskog rastojanja i upravljačkog petog točka. Mogu se koristiti za interni, ambulantni i hitan transport pacijenata.

 

Malvestio Brera hidraulični strečeri

 

Hidraulični strečer sa platformom za dušeke od 2 dela podesive visine. Konstrukcija Brera hidrauličnih nosila je napravljena od farbanog čelika sa ramom na osnovnom okviru sa 4 okretna točka i sistemom za podizanje na 2 okrugla hidraulična stuba kontrolisana nožnim pedalama. Podešavanje platforme dušeka vrši se pomoću tri pedale na podnožju, za promenljivu visinu, trendelenburg i obrnuti trendelenburg.

malvestio brera strečer paroco medicinska oprema
Malvestio Brera

 

Moguće je montirati 4 posude za I.V. stub na 4 ugla platforme dušeka. Naslon za leđa Brera strečera je podesiv polugom gasne opruge. Sklopive bočne šine poseduje opciju brzog spuštanja, na 6 stubova sa gornjim profilom od plastičnog materijala.Vrh bočne šine je 39 cm iznad platforme dušeka. Malvestio strečeri Brera su opremljena bočnim uzdužnim branicima od plastičnog materijala protiv udara.

Nosila su sa obe strane opremljena metalnom šipkom za držanje pribora (drenaže), svaka sa po 2 klizne kuke koje se mogu menjati od plastičnog materijala kapaciteta 3 kg. Gurne ručke na strani glave i stopala omogućavaju operateru optimalno prianjanje. Ručke se mogu ukloniti kako bi se olakšalo kretanje pacijenta i opremljene su ugrađenom kukom za torbu za pacijenta. Točkovi od 200 mm koji ne ostavljaju tragove sa antistatičkim sistemom, okretni na kugličnim ležajevima.

 

Malvestio Enthes strečeri za endoskopiju

 

Hidraulična nosila za endoskopiju (enthes) promenljive visine na 2 stuba. Platforma dušeka je napravljena od plastičnog laminata i deli se na 4 sekcije. Strečer ima 5 točkova.

malvestio enthes strečer za endoskopiju paroco medicinska oprema
Malvestio Enthes

Malvestio strečeri Enthes su izrađena od čelika obloženog epoksidom sa promenljivom visinom na 2 stuba, sa trendelenburgom i reverznim trendelenburgom. Hidraulične kontrolne pedale sa obe strane (trendelenburg, obrnuti trendelenburg, promenljiva visina).Platforma dušeka u potpunosti napravljena od radio-transparentnog slojevitog laminata u 4 dela.Malvestio Enthes strečer za endoskopiju ima kratko međuosovinsko rastojanje 117 cm.

Sklopive bočne šine sa brzim spuštanjem, a dimenzije točkova su 200 mm sa sistemom istovremenog zaključavanja. Strečer posedije i smerni peti točak, koji se može deaktivirati pomoću kontrolne pedale. Sigurno radno opterećenje do 240 kg.

 

Malvestio Inthes strečeri za hitne službe

 

Hidraulična nosila za hitne slučajeve (inthes), promenljiva visina na 2 stuba, platforma dušeka od plastičnog laminata, 4 sekcije, trendelenburg/obrnuti trendeleneburg, 5. točak.

malvestio inthes strečer za hitne službe
Malvestio Inthes

 

Hidraulična nosila Malvestio Inthes od čelika obloženog epoksidom sa promenljivom visinom na 2 stuba, sa trendelenburgom i reverznim trendelenburgom. Strečer poseduje hidraulične kontrolne pedale sa obe strane. Platforma dušeka u potpunosti izrađena od radio-transparentnog slojevitog laminata u 4 dela.
Baza sa kućištem za bocu kiseonika, duplo skladište za I.V. štap i držač za odeću. Kratko međuosovinsko rastojanje 117 cm. Uklonjivi upravljač na strani stopala i ručke na preklapanje na strani glave. Sklopive bočne šine sa brzim spuštanjem.
Malvestio Inthes strečer za hitne službe poseduje točkovedimenzija 200 mm sa sistemom istovremenog zaključavanja, kao i smerni peti točak, koji se može deaktivirati pomoću kontrolne pedale. BioCote antibakterijski tretman. Sigurno radno opterećenje 240 kg.

 

Malvestio Oneday električni strečeri

 

ONEday su električna nosila sa 4 dela za dug boravak u bolnici sa sistemom za podešavanje na 2 para poluga , ABS sekcijama dušeka, translatornim naslonom, platformom za madrac, električnim podešavanjem trendelenburga i obrnutog trendelenburga. Osnovni okvir električnog sstrečera izrađen je od čeličnih cevi obloženih epoksidom sa točkovima sa prelomima na krajevima.

Malvestio One day električni strečer
Malvestio ONEday

 

Točkovi prečnika 200 mm sa petim točkom u sredini osnovnog okvira, koji se aktivira preko pedale za otključavanje kočnice.
Srednji okvir sa bočnim šinama koje se mogu sklopiti sa šest stubova (V 38 cm) i metalnim šipkama za držanje dodataka (za odvod vode) sa obe strane, sa 2 pokretne klizne kuke od plastičnog materijala.
Opremljen odgovarajućim kućištima na bočnim uglovima glave za stub za podizanje pacijenata, I.V. stub i namenski pribor. Podešavanje visine vrši 2 niskonaponska električna aktuatora (24 V) za maksimalno bezbedno opterećenje podizanja od 260 kg.
Električne komande na kontrolnoj tabli sa dugmetom ‘SATELLITE’ kao standard, na fleksibilnom nosaču koji omogućava podešavanje delova dušeka, visine i trendelenburg i obrnuti trendelenburg položaj. Kada kontrolna tabla sa dugmetom ostane nekorišćena nekoliko minuta, ona automatski prelazi u režim automatskog isključivanja, smanjujući potrošnju energije.