Malvestio kreveti za pregled Elevo

 

Električni Malvestio kreveti Elevo je dvodelni krevet sa električnom promenljivom visinom. Podizanje i podešavanje po visini vrši se uz pomoć aktuatora koji radi na 24V. Podešavanje po visini se obavlja preko panela sa tasterima.malvestio paroco medical equipment

Okvir Elevo kreveta za preglede je napravljen od obojenog čelika. Naslon za leđa podesiv je gasnom pumpom sa polugom koja se nalazi sa obe strane. Vatrootporne podloge i presvlake napravljene su od “Sky”-a, perive su i vatrostalne.
Minimalna visina kreveta je 57 cm ,a krevet za pregled se može podići do visine od 91cm. Bezbedno radno opterećenje kreveta je 200kg.
Dimenzije Malvestio Elevo kreveta su 190x66x57/91 cm.

Eleva Malvestio ginekološki krevet za pregled

Malvestio Eleva ginekoliški krevet za pregled sastoji se iz tri dela sa električno promenljivom visinom.
Podizanje i podešavanje po visini vrši se uz pomoć aktuatora koji radi na 24V. Podešavanje po visini se obavlja preko panela sa tasterima.

malvestio ginekološki krevet za pregled Okvir Elevo kreveta za preglede je napravljen od obojenog čelika. Naslon za leđa podesiv je gasnom pumpom sa polugom koja se nalazi sa obe strane. Vatrootporne podloge i presvlake napravljene su od “Sky”-a, perive su i vatrostalne. Krevet ima otvoreni kontejner za tečnosti od nerđajućeg čelika koji se može ukloniti i zglobne nosače za butine od poliuretana. Naslon za noge je sklopljiv i uklonjiv.

Maksimalna visina 91 cm, minimalna visina 57 cm, a bezbedno radno opterećenje 170 Kg.
Dimennzije kreveta su 182x63x57/91 cm