Malvestio medicinski nameštaj i bolnički kreveti su u stalnoj ponudi medicinske oprema kompanije Paroco Medical Equipment. Pored bolničkih kreveta Malvestio ima i kreveta za intenzivnu negu.

Malvestio je vodeća kompanija na međunarodnoj zdravstvenoj sceni sa nameštajem za bolničke i stambene objekte sopstvenog dizajna i proizvodnje. Koherentna i integrisana ponuda Malvestio proizvoda pokriva potrebe različitih tipova objekata, od najjednostavnijeg medicinskog nameštaja do najspecijalizovanijeg, kao što su kreveti za intenzivnu negu. Sa stotinama hiljada kreveta u bolnicama i staračkim domovima, Malvestio posvećuje svoju posvećenost ljudima – i pacijentima i operaterima – čineći da izvrsnost nije cilj već sredstvo za poboljšanje kvaliteta njihovog života, nege i bezbednosti.

Bolnički kreveti za intenzivnu negu

Delta 4 bolnički električni krevet

Električni bolnički krevet, 4-delni, od kojih 3 spojena i 1 fiksirana centralno. Platforma za dušek od polipropilena (PP), lako se uklanjaju i čiste, sa zaobljenim ivicama i integrisanim čepovima za dušek. Tokom prilagođavanja, Roto-translatorni (autoregresivni) naslon se automatski pomera unazad čime se povećava prostor za karlicu stvaranjem dodatnog prostora od 13 cm. Ovo omogućava smanjenje pritiska na karlicu i sakralne oblasti (na taj način se smanjuje nastajanje dekubitusa), da se poboljša disanje i da se izbegne kontinuirano repozicioniranje pacijenta. Područje oslonca za noge se ručno podešava pomoću zupčaste letve i ima mehaničku sigurnosnu kontrolu. Integrisani produživač kreveta koji se može izvući, koji se može ručno podesiti vrlo lako za ukupnu dužinu od 300 mm.

malvestio delta 4 bolnički krevet

U slučaju nužde, naslon se može spustiti ručno preko (CPR) poluge za brzo otpuštanje koja je dostupna sa obe strane kreveta; poluga se može lako locirati bez obzira na položaj kreveta, čak i na najnižoj visini i oba sa uključenim ili isključenim sigurnosnim stranama. Srednji okvir koji podržava platformu dušeka sadrži preklopne sigurnosne strane sa 4 sekcije, od polipropilena. Dizajn sekcija garantuje visinu izolacije od 41 cm iznad dušeka platforma i ukupna bočna površina za zadržavanje pacijenta, u skladu sa normama CEI EN 60601-2-52.

 

Malvestio VIVO bolnički kreveti

 

Uz pažljivu ergonomsku studiju, VIVO bolnički krevet je dizajniran da olakša rad medicinskog osoblja i da stvori udobno i odgovarajuće „stanište za negu“ za pacijenta. VIVO je električni krevet za jedinice intenzivne nege, sa platformom za dušek u 4 spojena dela i podešavanjem visine pomoću teleskopskih stubova velikog kapaciteta.Platforma dušeka na krevetu uključuje INOVATIVNI patentirani pokret, PAS (Patient Anti Slipping) SISTEM, koji pomera pacijenta ka kraju kreveta.

malvestio vivo bolnički krevet

Podnožje ima multifunkcionalni integrisani ekran osetljiv na dodir.Sa bočnim nagibom može se programirati rotaciona terapija za pacijente sa plućnim komplikacijama.Sve kontrole su ergonomski pozicionirane i identifikovane odmah intuitivnim ikonama kako za medicinsko osoblje tako i za pacijenta.

malvestio paroco medicinska oprema bolnički krevet

Malvestio bolnički kreveti

Hidraulični bolnički kreveti

Bolnički kreveti fiksne visine, 4-delni, od kojih su 3 spojena i 1 fiksirana centralno. Platforma dušeka od termoformiranog ABS-a, lako se skida i čisti, sa zaobljenim ivicama i integrisanim graničnicima za dušeke. Osnovni okvir od čeličnih cevi obloženih epoksidom za opremanje točkovima. Srednji okvir kreveta od čeličnih cevi obloženih epoksidom koji podržavaju platformu dušeka može da sadrži ili zaokretne, klizne šine ili sigurnosne strane sa 4 sekcije; sa obe strane srednjeg okvira nalazi se metalna šipka za pribor/držač drenaže sa 2 pokretne plastične kuke, svaka nosivosti 3 kg. Okvir sa odgovarajućim kućištima za stub za podizanje pacijenata i I.V. stubovi na 4 ugla.

malvestio bolnički krevet

Plastični točkovi štite četiri ugla kreveta.Tokom podešavanja, roto-translatorni naslon se automatski pomera unazad kako bi se kompenzovao pritisak pacijenta na dušek: ovo omogućava da se izbegne kontinuirano premeštanje pacijenta na krevet, da se smanji pritisak na oblasti pleksusa/karlice kako bi se poboljšalo disanje i olakšalo disanje pacijenta.
držanje znatno udobnije. Roto-translacijom naslon se pomera za 11 cm unazad. Naslon za leđa i noge se mogu podesiti pomoću komandi sa gasnim oprugama sa postepenim otpuštanjem, ručnim upravljanjem pomoću poluga koje se nalaze sa obe strane kreveta.

malvestio kreveti za bolnice

Područje oslonca za noge je ručno podesivo pomoću nosača za zube i ima mehaničku sigurnosnu kontrolu kako bi se izbegli netačni uglovi/protiv rotacije kolena. Okvir kreveta je opremljen sa 4 noge cevi prečnika 60 mm na koje će se montirati odabrani tip točkova; okvir kreveta takođe ima 4 područja za zakačenje za moguće naknadno umetanje osnovnog okvira koji pretvara krevet fiksne visine u krevet podesiv po visini.

 

Botero barijatrijski krevet

Električni bolnički kreveti, 4-delni, od kojih 3 spojena i 1 fiksirana centralno. HPL platforma dušeka podesiva u dve širine, 102 cm i 122 cm. Podešavanje naslona za leđa i kolena na električni pogon. Platforma dušeka sa integrisanim produžnim ležajem na izvlačenje za ukupnu dužinu produžetka od 180 mm. Opremljen sa stubovima za infuziju i stubovima za podizanje. Podešavanje visine za bezbedno podizanje nosivosti od 400 kg. Krevet opremljen slušalicom sa dugmetom za pacijenta i kontrolnom slušalicom (SUPERVIZOR) za operatera. Trendelenburg i revers-Trendelenburg.

 

botero berijatrijski krevet

Naslon za leđa sa rotacionim prevođenjem od 11 cm. Poluga za brzo otpuštanje (CPR) dostupna sa obe strane kreveta. Krajevi kreveta podesivi po širini, prema konfiguraciji platforme dušeka. Sklopive bočne šine koje obezbeđuju zadržavanje od 40 cm iznad platforme dušeka. Krevet opremljen dvostrukim točkovima od 150 mm, sa centralizovanim kočionim sistemom sa usmerenim točkom. Završna obrada epoksidnim prahom, sa BioCote antibakterijskim dodatkom.

 

botero krevet za berijatriju