Laborie Urostym sistem za rehabilitaciju karličnog dna je kompletan nehirurški sistem za rehabilitaciju karličnog dna baziran na klinici koji obezbeđuje efikasan tretman urinarne inkontinencije (stres, nagon, mešanja). Sa unapred definisanim protokolima, prilagođavanjem protokola korisniku i jednostavnom funkcijom izveštavanja, Laborie Urostym nudi pouzdan i efikasan program terapije karličnog dna za odrasle i pedijatrijske pacijente. Oslonite se na Urostym da vam takođe obezbedi alate koji će vam pomoći da pojednostavite svoj radni tok, povećate produktivnost i maksimizirate povrat ulaganja.

 

Laborie Urostym sistemlaborie urostym paroco medical equipment

Urostym biofeedback i stimulacioni uređaj se koristi za lečenje urinarne inkontinencije putem perinealne reedukacije. Laborie Urostym sonde su ne-implantirani električni uređaji koji se primenjuju na muskulaturu karličnog dna i okolne strukture za terapiju u lečenju urinarne inkontinencije.

Ciljna populacija za rehabilitaciju karličnog dna je široka – i muškarci i žene svih uzrasta mogu imati koristi
od ovog oblika lečenja. Neke od disfunkcija koje se mogu lečiti uključuju:

 • stresna urinarna inkontinencija
 • urgentna urinarna inkontinencija
 • mešovita urinarna inkontinencija

Osnovne funkcije Laborie Urostym

Podrazumevani PFR protokoli automatski izračunavaju tačku zamora mišića, što je neophodno za procenu snage karličnog dna i određivanje najefikasnijeg programa rehabilitacije za pacijenta.EMG-Uroflov protokoli za istovremeno obavljanje uroflovmetrije i EMG studija (kada je LABORIE Uroflovmetar Urocap III povezan sa Urostim-om). Korisnik može dizajnirati prilagođene protokole tako da odgovaraju potrebama vaše prakse.

Smanjenje pritiska na tastere, doslednost procedura i automatizovano arhiviranje i izveštavanje pomažu u poboljšanju produktivnosti.Urostim je dostupan kao samostalan ili integrisan sa bilo kojim od LABORIE vodećih sistema za dijagnostiku inkontinencije.

 

 

Ekskluzivne funkcije Urostyma

 

 • Automatski izračunata tačka zamora
  Definiše i optimizuje pacijentov program vežbi karličnih mišića (PME) na osnovu njihovih dokazanih sposobnosti.
 • Naizmenična stimulacija
  Smanjuje akomodaciju mišića što rezultira boljim rezultatima i bržim pozitivnim ishodima.
 • Pedijatrijske igre
  Svi protokoli biofeedback-a mogu se prebaciti u režim igre kako bi sesiju terapije pretvorili u zabavno i zanimljivo iskustvo za decu.
 • EMR povezivanje
  Integrišite kliničke podatke sa vašim EMR-om za okruženje bez papira.