Kolica za hitne slučajeve, komplet unapred konfigurisanih dodataka, UNIko Fly

Strukturno telo kolica je napravljeno sklapanjem kompozitnih materijala, od kojih je svaki izabran da optimizuje funkcionalnost, pouzdanost i dezinfekciju proizvoda. Definisan pažljivom ergonomskom studijom, garantuje maksimalnu stabilnost u svim uslovima upotrebe i nudi odličnu upravljivost, čak i kada su potpuno opterećena. Baza je oblikovana u bajdur/obodu masovne boje, otporna na udarce, otporna na ogrebotine, lako se pere i dezinfikuje, samogasi se. Bočne strane su izrađene od nosećih perimetarskih profila od ekstrudiranog aluminijuma sa unutrašnjom oblogom u epoksidno-poliesterskom prahu.

Fly top oblikovan u baiduru/obodu masovne boje, otporan na udarce, otporan na ogrebotine, lak za pranje i dezinfekciju, samogasivi, ima 2 bočne fioke. Onaj sa leve strane je namenjen da sadrži predmete i/ili male lekove. I/ili droge i ima tablu za pisanje na izvlačenje. Desna fioka služi kao dodatna radna ploča i/ili nosač za laptop, zajedno sa tabletom na izvlačenje za korišćenje miša i donjim odeljkom koji se može koristiti za skladištenje transformatora sa kablom za napajanje. Fioke se zatvaraju pomoću centralizovane brave i ključa, koji se nalaze na prednjoj ivici. Na tri strane je ugrađen podizač, sa funkcijom guranje. Prednja ivica je podignuta da zadrži prosipanje. Prednji odeljak se može ugraditi u različitim konfiguracijama pomoću ‘Uniko’ fioka od brizgane plastike sa prednjim držačem etiketa, napravljenih u 4 boje i 2 modularne visine.
ABS fioke se mogu izvući na najlonske vođice sa sigurnosnim graničnikom i imaju profil držača etiketa. Vođice fioka takođe mogu da drže tacne sa ISO dimenzijama (600×400 mm).
Široka čvrsta baza koja takođe deluje kao svestrani odbojnik standardno se isporučuje sa 4 točka prečnika 125 mm, od kojih 2 sa nožnom kočnicom.

unico fly kolica

 

Kolica za hitne slučajeve se standardno isporučuju sa:
2 ISO fioke v 70 mm
3 ISO fioke v 145 mm
5 profila za držače etiketa za ISO fioke
1 komplet pregrada za ISO fioku v 70 mm
1 komplet pregrada za ISO fioku v 145 mm
1 prednji poklopac sa zaptivkama za jednokratnu upotrebu
1 I.V. štap, podesiv po visini, 4 kuke
1 nosač za defibrilator
1 držač boce sa kiseonikom
1 tabla za masažu srca
2 bočne šipke za držač pribora
1 nosač za posudu za izlučivanje
1 kućište usisne pumpe
Dimenzije cm 89x67x160
Težina: 56 kg