Getinge Servo-air je naš mehanički ventilator nezavisan od bolničkog sistema za vazduh. Može se koristiti za odrasle i pedijatrijske pacijente. Getinge Servo-air je lako prenosan i se lako kreće sa vama širom bolnice.

 

Getinge Servo-air – Mehanički ventilator sa servo-vazdušnom turbinom

Kao ventilator sa turbinskim pogonom sa moćnom rezervnom baterijom, može se koristiti i za neinvazivnu i za invazivnu ventilaciju u pokretu. Jednostavan za učenje i upotrebu, Servo-air vam daje  pristup terapiji visokog protoka, servo kompasu, praćenju CO2 i drugim ključnim personalizovanim alatima za ventilaciju koji su dostupni na našim naprednim modelima.

getinge servo-air mehanički respirator

Servo-air je ventilator za kritičnu negu sa turbinskim pogonom zasnovan na više od 50 godina rada i konstruisanja servo ventilatora. Kao i svi servo uređaji, dizajniran je da ponudi personalizovanu ventilaciju. Međutim, sa svojom snažnom turbinom i dugotrajnom rezervnom baterijom, može se koristiti i nezavisno od zidnog sistema gasa ili strujnih utičnica.

Jednostavan za učenje i lak i za početnike, Servo-air ima mnogo dizajnerskih i softverskih karakteristika koje instinktivno zadovoljavaju vaše potrebe. Od jasnog i lakog interfejsa do kontekstnog navođenja na ekranu i ugrađenog toka posla, podržava vas u svakoj fazi. Servo-vazduh pruža bezbedne i nežne performanse ventilacije intenzivne nege, čak i tokom intrahospitalnog transporta. Prekidi se izbegavaju zahvaljujući snažnom i tihom turbinskom turbinskom dizajnu koji obezbeđuje neprekidan protok i neuobičajeno veliku snagu.

 

Personalizujete tretman ventilacije uz Getinge Servo-air

 

Svaki pacijent dolazi sa jedinstvenim izazovima. Naravno, želite da personalizujete tretman ventilacije, ali i da prilagodite ventilator tako da odgovara vašim radnim željama. Getinge Servo-air vam pomaže da uradite i jedno i drugo sa nizom ugrađenih alata za personalizovanu zaštitu pluća i odvikavanje. Ako treba da premestite pacijenta unutar bolnice, Servo-air se lako kreće sa vama. Baterije koje se mogu zamenjivati u toku rada obezbeđuju rezervno napajanje. Ako je potrebno više kiseonika, može se povezati preko cilindra bez prekidača.

 

servo air mehanički ventilator paroco medicinska oprema

 

Mehanički ventilator sa servo-vazdušnom turbinom

 

Servo Compass® olakšava uvid u to kada su ukupni ili vozni pritisak ili plimni volumen po predviđenoj telesnoj težini (VT/PBV) izvan unapred definisanog cilja i potrebna je intervencija. Ovo vam omogućava da pratite i procenite svoju strategiju zaštite pluća pri svakom udisanju. Automode® prebacuje između kontrolisane i podržane ventilacije u zavisnosti od napora pacijenta, obezbeđujući lakši prelazak pacijenta na spontano disanje uz manje intervencije osoblja.