Getinge Rotaflow II sistem je pouzdan, visokokvalitetan vantelesni sistem za održavanje života (ECLS) koji vam daje fleksibilnost koja vam je potrebna za pružanje kvalitetne nege pacijenata.

 

Getinge Rotaflow II vantelesni sistem za održavanje života

 

Rotaflow II sistem se može koristiti i veno-arterijski (VA) i veno-venski (VV) ECLS / ECMO. VA-ECMO podržava i srce i pluća u slučaju srčane i/ili respiratorne insuficijencije, dok VV-ECMO nudi terapiju pacijentima koji imaju tešku plućnu insuficijenciju i ne mogu biti podržani korišćenjem konvencionalnih strategija ventilacije. Oba ECMO pristupa mogu poslužiti kao most ka oporavku ili daljem lečenju.

getinge rotaflow paroco medicinska oprema

Rotaflow II ne samo da dolazi u potpuno novom kućištu i sa poboljšanim i pojednostavljenim korisničkim interfejsom, već nudi i mnoge vredne karakteristike i poboljšanja.

 

Poboljšan i pojednostavljen korisnički interfejs Rotaflow II sistema

Korisnički interfejs, sa poznatim elementima, je jednostavan za korišćenje i intuitivan za rad. Pojednostavljeni korisnički interfejs je lakši za korisnika i može skratiti krivu učenja, radi bezbednog korišćenja sistema.

 

 

Čarobnjak za pripremanje vodi i pomaže

Podržane funkcije kao što su korak po korak čarobnjak za punjenje vodi i pomaže tokom podešavanja uređaja, povezivanja i punjenja PLS seta, kao i funkcionalnog testa, ako je potrebno.

 

Napredno upravljanje alarmom

Napredno upravljanje alarmom sa dodatnim informacijama i vođenom pomoći podržava vas u boljem rešavanju problema i upravljanju pacijentima.

 

 

Rotaflov II drajv sa mogućnošću Hot-swap-a

Mogućnost toplog priključivanja novog Rotaflow Drive-a obezbeđuje trenutnu zamenu tokom rada.
Delovi označeni bojama pomažu korisniku da odmah prepozna gde treba da koristi uređaj. Pored nove utičnice, ona takođe pomaže da se izbegne zabuna sa starim verzijama pogona.
Upotreba eksternih senzora mehurića i mehurića protoka.

 

Sistem zamene baterija

Rotaflov II nudi zamenu baterija sa kontrolom potrošnje od strane korisnika. Koncept omogućava kupcu da kalibriše i zameni sistemske baterije, bez Getinge intervencije.

Korisnički interfejs pruža jasan pregled za praćenje nivoa napunjenosti baterije i ispravnosti baterije.

I kalibraciju i zamenu baterija mogu sami da obavljaju obučeni bolnički radnici, ekonomično i predvidljivo za značajno smanjenje vremena zastoja.