Tokom operacije, svaka akcija se računa. Zdravstveno osoblje želi da se fokusira na pacijenta – ne na opremu i komunalne usluge. Kao visoko ergonomsko, efikasno rešenje, Maquet Moduevo plafonske jedinice omogućavaju osoblju da se koncentriše na pacijente, a ne na uređaje.

Getinge Maquet Moduevo plafonska jedinica

Asortiman Maquet Moduevo plafonskih jedinica za snabdevanje osigurava da su vitalni uređaji i oprema lako dostupni, pojednostavljujući radni proces i poboljšavajući efikasnost. Jednostavni za implementaciju i upotrebu, omogućavaju bolju organizaciju resursa, povećanje produktivnosti – a samim tim i smanjenje troškova.

 

 

Maquet Moduevo radne stanice su jednostavne za instaliranje, intuitivne za korišćenje i brze za konfigurisanje – prednosti koje se pretvaraju u veću produktivnost, efikasnost i fleksibilnost.

 

Ergonomski sistem pozicioniranja (EPoS)

  • Komponente i pribor – čak i oni koji zahtevaju napajanje – mogu se dodavati i uklanjati u skladu sa promenljivim potrebama
  • Mogu se slobodno postaviti na svaku stranu modula jedinice i na bilo kojoj visini
  • Prilagođene radne stanice se mogu kreirati lako i brzo, osiguravajući da sve ostane na dohvat ruke

 

 

Grab & Move Handle

 

  • Otvara nove opcije u smislu intuitivnog pozicioniranja.
  • Kada se uhvati, njegova kapacitivna senzorska tehnologija oslobađa kočnice jedinice.
  • Ovaj pristup dizajnu omogućava svakoj konfiguraciji da se razvija u skladu sa svakodnevnim izazovima bolnice.

getinge maquet moduevo stub

Elektromagnetne kočnice

 

  • Getinge Maquet Moduevo pionirske elektro-magnetne kočnice su apsolutno nečujne, povećavajući udobnost pacijenata – i praktično nije potrebno održavanje.
  • Osoblje može biti uvereno u besprekorno glatke, kontrolisane pokrete i uživati u širokom spektru pokreta Maquet Moduevo.
  • Osoblje može da premesti plafonsku jedinicu za snabdevanje bez uznemiravanja pacijenata.

Maquet Moduevo – dizajn koji pomaže

Maquet Moduevo je dizajniran sa jedinstvena svrha na umu: poboljšati interakcije lekar-pacijent sa bezbednošću, efikasnost i izdržlivost. Getinge Maquet Moduevo to čini sa izuzetnom jednostavnošću, isporučujući bez napora manevrisanje u operacionoj sali, jedinice intenzivne nege, odeljenja hitne pomoći i drugim kliničkim okruženjima sa ograničenim prostorom.
Pored toga, Maquet Moduevo plafon jedinice za snabdevanje štede prostor i poboljšavaju sigurnost obezbeđivanjem efikasnog kabla menadžment.