Jednostavna i robusna, pouzdana hirurška lampa prilagođena korisniku

Maquet Ezea operaciona lampa nudi jednostavnost i robusnu pouzdanost za širok spektar hirurških primena i korišćenja u ambulantnim hirurškim centrima.
Stabilan sistem vešanja, koji sadrži frikcione prstenove, obezbeđuje sigurno pozicioniranje u velikoj meri minimizirajući zanošenje. Ima manje zahteva za održavanje i minimizira potrebu za ponovnim podešavanjem kočnica.
Snažan i proveren dizajn: mobilna verzija ima vremenski testiran dizajn i uključuje proverenu tehnologiju. Robusna konstrukcija od 100% čeličnog lima obezbeđuje izdržljivost i čvrstoću.
Aluminijumski okvir lake glave obezbeđuje dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost.

Efikasni inženjerski principi su u osnovi ovog dizajna: jednostavnost, lako održavanje, minimalan broj komponenti, jedna štampana ploča sadrži i LED diode i glavnu elektronsku ploču, eliminišući nepotrebne kablove i složene regulacione ploče.
Smanjite smetnje u radu: LED diode imaju impresivan vek trajanja do 60.000 sati.

 

maquet ezea operaciono svetlo

Racionalizacija operacija, ušteda dragocenog vremena uz Ezea operacionu lampu

Bolnice se suočavaju sa mnogim izazovima, uključujući i napor rada sa smanjenim osoblje zbog velike fluktuacije, priliva pacijenata, sve složenije medicinske procedure i nemilosrdni ekonomski pritisci koji prete kvalitet zdravstvenih usluga.

Imperativ je pronaći rešenja koja rešavaju ova višestruka pitanja i obezbediti kontinuiranu efikasnost i održivost pružanja zdravstvene zaštite. U Getingu sa saosećamo  izazovima sa kojima se suočavate, što  je dovelo do toga da razvijemo hirurško svetlo Maquet Ezea.

 

Lako rukovanje i manevrisanje bez napora

 • Dve spoljne ručke
 • Ultra tanka i lagana kupola od 7 kg
 • Glatka i stabilna suspenzija
 • Intuitivan dizajn i ikone
 • Lak pristup kontrolama osvetljenja
 • Sinhronizujte zatamnjenje 2 kupole sa zidne tastature
 • Dizajn okruglog oblika: slobodno pozicioniranje ispod glave svetla

 

operaciona lampa

 

Sa fiksnim podešavanjima

 • Fiksni svetlosni deo (22 cm / 8,66 in)
 • Fiksna temperatura boje ili opcija podešavanja temperature boje
 • Velika količina svetlosti: nema potrebe za ponovnim podešavanjem
 • Pogodno za većinu operacija od samog početka: zatamnjenje se automatski fiksira na nivou 3

Naš FSP je integrisani program koji garantuje konstantno i neprekidno osvetljenje. Ovaj sistem prilagođava struju kako se LED diode zagrevaju, obezbeđujući optimalno, konstantno osvetljenje tokom cele procedure.

 

operaciono svetlo

 

Smanjite rizik od opekotina ili isušivanja tkiva

Careview je trepćuće vizuelno upozorenje koje obaveštava korisnike o potencijalnom riziku od prekoračenja granice zračenja usled preklapanja svetlosnih mrlja. Birajte između fiksnih ili podesivih temperatura boja, nudeći dva različita izbora toplog i hladnog belog svetla prema vašim željama.

Dizajniran da pomogne vašim očima pomoću Eye Sensitive Respons-a: ljudske oči vide svaki korak zatamnjivanja sa istom količinom svetlosne razlike, kako bi se obezbedio glatki i prilagođeni opseg osvetljenja.