Getinge Flow-i je veoma napredna mašina za anesteziju koja nudi inovativnu automatsku kontrolu gasa (AGC) i superiorne performanse ventilacije, pogodne za visoko specijalizovane procedure kao što su pedijatrijska i torakalna hirurgija.

To je dinamično rešenje koje uključuje ergonomsku verziju podesivu po visini i plafonski model pogodan za hibridnu operaciju.

 

Getinge Flow-i aparat za anesteziju

getinge flow-i

Flow-i aparat za anesteziju pruža bezbednu, personalizovanu i ekonomičnu negu. Sve za potrebe operacionih sala koje leče najzahtevnije pacijente.

  • Performanse ventilacije prema standardima intenzivne nege
  • Sigurna anestezija niskog protoka sa automatskom kontrolom gasa
  • MAC Brain za poboljšanu kontrolu dubine anestezije
  • Aktivna prevencija hipoksije sa O2Guard aplikacijom
  • Manevri regrutacije pluća za sprečavanje postoperativnih komplikacija

 

 

Sigurna i laka anestezija niskog protoka

 

Automatska kontrola gasa (AGC) čini isporuku anestezije sa malim protokom bezbednom. To je jedinstveno dostupna opcija sa Flow-i mašinama. Automatizacija eliminiše potrebu za kontinuiranim ručnim podešavanjima: sa jednostavnim pred-podešavanjima, određujući ciljani udahnuti kiseonik, nivoe anestetika na kraju plime i potrebnu brzinu, AGC rešava ostalo. Naša inovacija nudi visoku preciznost u kombinaciji sa poboljšanim komforom i povećanom bezbednošću

 

Aktivna prevencija hipoksije

Naš O2Guard je jedini sistem na svetu za aktivnu prevenciju hipoksije. Ako nivo kiseonika u udahnutu padne ispod 21%, O2Guard automatski poništava podešavanja i povećava protok kiseonika.

getinge flow paroco medical equipment

Bolje doziranje anestetika

Za precizniju kontrolu dubine anestezije kreirali smo MAC Brain. Jedinstveni alat koji vizualizuje razliku u koncentraciji agensa između pluća i ciljnog organa, mozga.

 

Nežni koraci protiv atelektaze

Naši manevri regrutovanja pluća postali su oruđe izbora za suprotstavljanje atelektaza, za poboljšanje oksigenacije i sprečavanje postoperativnih komplikacija.

 

 

Po standardima ICU

Inovativna tehnologija Flow Core je dizajnirana da promoviše efikasnu upotrebu agensa, pružajući snagu i preciznost za ventilaciju čak i najizazovnijih pacijenata.

Aparati za anesteziju jednostavni za upotrebu u OR

Intuitivni 15-inčni ekran osetljiv na dodir koji se može okretati i naginjati je jednostavan za razumevanje i korišćenje i omogućava vam da kontrolišete sve sa jednog mesta, štedeći vreme. Flow-i se lako pomera, postavlja i konfiguriše i može se postaviti bilo gde oko OR stola, osiguravajući da je ekran na dohvat ruke. Sa fleksibilnim opcijama montiranja i za monitore i za dodatnu opremu, možete zaista personalizovati svoju radnu stanicu.