Naš kompaktni model anestezije Getinge Flow -c

 

Getinge Flow -c je mašina za dinamičku anesteziju koja se lako koristi. Uprkos svojoj maloj veličini, nudi sve Flow Famili inovacije, vodeći računa da pokrije potrebu za efikasnošću nege. To joj u kombinaciji sa kompaktnim dizajnom daje prednost u prepunoj operacionoj sali u bolnici, kao i ambulantnim hirurškim centrima, a sve sa zauzetim rasporedom.
Zasnovan na platformi servo ventilatora svetske klase i sa istom inovativnom tehnologijom kao Flow-i, Flow-c obezbeđuje superiorne performanse ventilacije sa snagom i preciznošću potrebne za ventilaciju svih kategorija pacijenata.

 

getinge flow-c mašina za anesteziju
Getinge Flow-c

Flow -c je naša kompaktna mašina za anesteziju koja omogućava bezbedan i ekonomičan tretman

  • Performanse ventilacije prema standardima intenzivne nege
  • Sigurna anestezija niskog protoka sa automatskom kontrolom gasa
  • MAC Brain za poboljšanu kontrolu dubine anestezije
  • Aktivna prevencija hipoksije sa O2Guard sistemom

Automatska kontrola gasa (AGC). Sigurna i laka anestezija niskog protoka

Automatska kontrola gasa (AGC) čini isporuku anestezije sa malim protokom bezbednom. To je jedinstveno dostupna opcija sa Flow mašinama. Automatizacija eliminiše potrebu za kontinuiranim ručnim podešavanjem: sa jednostavnim pred-podešavanjima, određujući ciljani udahnuti kiseonik, nivoe anestetika na kraju plime i potrebnu brzinu, AGC rešava ostalo. Naša inovacija nudi visoku preciznost u kombinaciji sa poboljšanim komforom i povećanom bezbednošću.

 

O₂Guard Aktivna prevencija hipoksije

Naš O2Guard je jedini sistem na svetu za aktivnu prevenciju hipoksije. Ako nivo kiseonika u udahu padne ispod 21%, O2Guard automatski poništava podešavanja i povećava protok kiseonika.

 

MAC Brain Bolje doziranje anestetika

Za precizniju kontrolu dubine anestezije kreirali smo MAC Brain. Jedinstveni alat koji vizualizuje razliku u koncentraciji agensa između pluća i ciljnog organa, mozga.

 

Getinge flow-c aparat za anesteziju
Getinge Flow-c

Getinge Flow -c je dizajniran da pojednostavi svakodnevni tok rada anestezije u operacionoj sali. Intuitivan i jednostavan za korišćenje ekran osetljiv na dodir daje jednu tačku kontrole za sve funkcije, a operativna jednostavnost sistema štedi vreme i doprinosi poboljšanoj mobilnosti u prometu.“, kaže Lena Evander, direktorka za anesteziju za upravljanje proizvodima u Getingeu.