Fujifilm Eluxeo sistem za endoskopsko snimanje.  Sledeća generacija endoskopskih sistema: Fujifilmova inovativna 4-LED Multi Light™ tehnologija podržava unapređenje standarda endoskopskog snimanja.

 

LED Multi-Light Fujifilm Eluxeo sistem za endoskopsko snimanje

Dugogodišnje iskustvo u medicinskom snimanju omogućilo je Fujifilmovim inženjerima da razviju LED Multi-Light tehnologiju, ispunjavajući potrebu za poboljšanom vizualizacijom u endoskopiji. Idealna izlazna kombinacija četiri pojedinačne LED diode je razvijena da bi se postigli optimalni rezultati u osvetljenju, uključujući belo svetlo, kao i nove posebne režime posmatranja svetlosti BLI (Plava svetlost imaging) i LCI® (Linked Color Imaging).

 

Poboljšana vizuelizacija u endoskopiji

Plavo-ljubičasto svetlo visokog intenziteta

Fokusirajući se na karakteristike apsorpcije hemoglobina kratke talasne dužine (na 410 nm), BLI emituje visok odnos intenziteta plavo-ljubičaste svetlosti, da bi pomogao visokokontrastno snimanje mikrosudova.

LCI efikasnije razlikuje spektar crvene boje od snimanja bele svetlosti zahvaljujući svojoj kompoziciji svetlosnog spektra pre procesa i naprednoj obradi signala. Povećani kontrast boja u crvenoj boji dovodi do poboljšane vidljivosti abnormalnosti, zapaljenja i ocrtavanja.
Očekuje se da će kontrastno snimanje visokog intenziteta sa BLI biti od pomoći za poboljšanu vizualizaciju površinskih vaskularnih i mukoznih uzoraka. Fokusiranje na karakteristike apsorpcije hemoglobina kratke talasne dužine (na 410 nm) u kombinaciji sa specifičnim spektralnim bojama bele svetlosti rezultira poboljšanim kontrastnim slikama.

 

 

Nova funkcija CAD EIE razvijena je korišćenjem AI tehnologije dubokog učenja i kompatibilna je sa Fujifilm Eluxeo sistem za endoskopsko snimanje kako bi podržala endoskopsko otkrivanje i karakterizaciju lezija u debelom crevu.

 

 ELUXEO VP-7000 PROCESSORELUXEO VP-7000 PROCESSOR

Fujifilm ELUXSEO video procesor VP-7000 vam omogućava da koristite mnoge funkcije koje nudi Fujifilm širok spektar endoskopa, zajedno sa 4-LED sistemom osvetljenja i njegovim LCI i BLI režimima vizuelizacije. Pored endoskopa serije ELUKSEO 700, kompatibilan je i sa serijom endoskopa 600 i 500. Procesor stvara slike visokog kvaliteta koje se prikazuju u punoj HD rezoluciji na monitoru. Automatski režim rezervne kopije za skladištenje podataka je integrisan, a procesor je takođe DICOM kompatibilan.