Sa skoro 170 godina inovacija, Erbe je izgradio temelj poverenja u medicinskoj zajednici. Njihova VIO serija je poznata po svojoj pouzdanosti i efikasnosti, a Erbe VIO 3 elektrokauter predstavlja najnoviji korak u ovom evolucijskom nizu. Ovaj uređaj koristi naprednu tehnologiju za automatsku regulaciju napona i prepoznavanje mikro električnih varnica, što omogućava precizne i kontrolisane rezove, kao i efikasnu koagulaciju.

 

 

Ključne karakteristike Erbe VIO 3 elektrokautera

Intuitivan interfejs: Erbe VIO 3 je dizajniran sa logičnim i intuitivnim interfejsom koji olakšava korišćenje. StepGUIDE sistem vodi korisnike kroz podešavanja, omogućavajući brzo i precizno prilagođavanje parametara.

Automatska konfiguracija: Tehnologija prepoznavanja automatski konfiguriše sistem na unapred programirana podešavanja specifična za instrument, što skraćuje vreme pripreme i smanjuje mogućnost grešaka.

Regulacija napona i varnica: Konstantna regulacija napona sa automatskim doziranje snage obezbeđuje najnižu prilagođenu izlaznu snagu u svim režimima, uključujući CUT i COAG. Spark Recognition detektuje formiranje mikro varnica, smanjujući karbonizaciju i adheziju tkiva ka instrumentu.

 

 

Novi režimi rada Erbe Vio 3 elektrokautera

Erbe VIO 3 elektrokauter podržava razne aplikacije i kliničke specijalnosti sa svojim naprednim režimima rada:

PreciseSECT: Nisko izlaganje dimu, precizno seciranje.
ThermoSEAL: Brzo zaptivanje sudova.
HighCUT: Bipolarna resekcija.
SoftCOAG: Ubrzana koagulacija.

erbe vio 3 jedinica za elektrohirurgiju

Primena elektrokautera u Opštoj bolnici NEW Hospital

U Opštoj bolnici NEW Hospital, Erbe VIO 3 se koristi u raznim hirurškim procedurama, uključujući opštu hirurgiju, ginekologiju, urologiju, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, ortopediju… Njegove multifunkcionalne sposobnosti omogućavaju korišćenje do 6 instrumenata istovremeno, što značajno poboljšava efikasnost operativnog tima.

 

 

Implementacija Erbe VIO 3 elektrohirurške jedinice u Opštoj bolnici NEW Hospital predstavlja značajan korak ka unapređenju medicinskih usluga i postizanju boljih ishoda za pacijente. Sa svojim naprednim tehnologijama i jednostavnim interfejsom, ovaj uređaj obezbeđuje preciznost, sigurnost i pouzdanost u svim hirurškim procedurama.