U ponudi Paroco medical equipment Novi Sad se nalazi i Erbe APC 3 argon plazma jedinica. Pored argon plazma jedinica , od Erbe programa izdvajaju se još i Elektrohirurške jedinice elektrokauteri  VIO3, VIO D, VIO S, VIO C, Erbejet 2, Erbecrryo 2 i mnogi drugi.

Kao porodično preduzeće Erbe razvija, proizvodi i prodaje hirurške sisteme za profesionalnu upotrebu u različitim medicinskim disciplinama širom sveta. Erbe tehnologija vodi na tržištu u mnogim zemljama i stoga je sastavni deo radnih procesa u OR. Proizvodi na taj način pomažu da se pacijentima pruži najbolji mogući tretman. Portfolio obuhvata uređaje i instrumente za elektrohirurgiju, termofuziju, plazmahirurgiju, kriohirurgiju i hidrohirurgiju. Kombinacijom ovih tehnologija postaju moguće inovativne primene, posebno u opštoj hirurgiji, gastroenterologiji, ginekologiji, pulmologiji i urologiji.

 

Erbe APC 3 Argon plazma jedinica

 

 

Argon plazma jedinica je za mnoge korisnike razlog zašto je Erbe je pouzdan i nezamenljiv partner decenija. Erbe označava visoku tehnologiju i visok kvalitet. Erbe najnovija tehnološka platforma VIO® 3 sa argon plazma couterom APC3 za endoskopiju poboljšava ponovljivost efekta ciljnog tkiva sa digitalnim procesorima signala i 25 miliona merenja u sekundi . Režimi endoCUT® i driCUT imaju poboljšane efekte rezanja koji su posebno relevantni u uskim lumenima.

Erbe APC 3 režimi podržavaju čitav niz APC aplikacija. Pored toga, argon plazma koagulaciona jedinica olakšava sečenje podržano argonom, a takođe možete imati koristi od novih opcija koje nude naše hibridne tehnologije APC u kombinaciji sa našom elektrohirurškom ili vodenom mlaznom tehnologijom.

 

Argon plazma couter 3 interfejs

Prednosti logičkog i intuitivnog Erbe VIO 3 interfejsa su sada takođe dostupne sa Argon Plazma Couter-om 3. Kao vaš programski VODIČ, interfejs vas vodi kroz svaki meni, sugerišući početna podešavanja za APC aplikacije.

Uključite i koristite: ubacite instrument i odmah pokrenite APC aplikaciju; ovo dovodi do manjeg prilagođavanja ili modifikacija podešavanja. Svi režimi su prilagođeni vašim zahtevima, omogućavajući vam da radite brže, a istovremeno štitite tkivo.

Koristeći funkciju ReMode, možete odabrati do 6 podprograma. Ovo vam omogućava da kontrolišete sistem iz operativnog polja pomoću nožnog prekidača ili odgovarajućih instrumenata. Sa našim novim APC aplikatorom, možete da prelazite između elektrohirurške funkcije i koagulacije argon plazma na osnovu vaše tehnike.

 

erbe vio 3 apc 3 elektrokauter

 

Upotreba APC jedinice

 

Najefikasnija lokacija za APC paljenje je blizu tkiva. Razdaljina između aplikatora i tkiva tokom upotrebe je oko 5-15 mm. Koagulacija je direktno vidljiva na tkivu; kretanje se može koristiti za određivanje i lako kontrolisanje površinske raspodele i intenziteta koagulacione površine. U literaturi, upotreba se ponekad poredi sa korišćenjem četkice za farbanje.
Dubina penetracije APC zavisi od različitih faktora kao što su režim, efekat i trajanje primene. U slučaju konvencionalne upotrebe, može se pretpostaviti prodorna dubina oko 2-3 mm.

 

VIO / APC Radna jedinica

Moduli VIO/APC radne stanice se optimalno podudaraju i idealno odgovaraju kako argon plazma koagulaciji tako i elektrohirurgiji uz argonu. Argon plazma APC i elektrohirurgija se biraju i aktiviraju putem VIO ekrana. Uskladištene postavke početka zasnovane su na korisničkom iskustvu i mogu se konfigurisati na određene zahteve.