Swiss LithoClast Trilogy omogućava brzo uklanjanje kamenca u standardnim/mini-PCNL procedurama. Jednostavnost upotrebe, visoka sigurnost tkiva i optimizovano usisavanje koje izbegava blokiranje fragmenata su druge ključne karakteristike.

 

Zašto SWISS LITHOCLAST TRILOGY?

Kada je reč o velikom i tvrdom kamenju u bubregu, perkutana nefrolitotomija (PCNL) može da se pretvori u složenu proceduru. Šta ako biste mogli da očistite bilo koju vrstu kamena, na bilo kojoj lokaciji, do 48% brže, lako i bez ugrožavanja bezbednosti?

Dobijte moćnu fragmentaciju i efikasnije uklanjanje kamenca za kraće vreme PCNL procedure. Plug-and-play sistem koji je jednostavan za učenje i lak za upotrebu za lekare i osoblje.
Razvijeno u EMS istraživačkom centru u saradnji sa vodećim urolozima iz celog sveta.

swiss trilogy medicinska oprema paroco

 

Poboljšanja kod SWISS LITHOCLAST TRILOGY uređaja

Nekoliko izvora energije je dostupno za čišćenje kamenja tokom PCNL-a upotrebom SWISS LITHOCLAST TRILOGY uređaja . Potrebna poboljšanja su brže uklanjanje kamenca, optimizovano usisavanje i lakoća upotrebe uz održavanje visokog standarda bezbednosti pacijenata. EMS LithoClast® Trilogi, je prvi uređaj koji kombinuje elektromagnetni udar sa ultrazvučnom energijom i usisnom, sve-u-jednom sondom. Studije na životinjama i in vitro studije fantomskog kamena dokazale su bezbednost i efikasnost ovog uređaja. Cilj nam je da proučavamo bezbednost i kliničku efikasnost Trilogi-a kod naših pacijenata. Dvoenergetski litotripter sa jednom sondom razgrađuje i čisti kamenje brže od drugih vodećih dvoenergetskih litotriptora.


 

Napredna podešavanja aparata

Jedna konzola odgovara svima: nema potrebe za eksternim kompresorom ili usisnom pumpom.
Ograničen broj komponenti za brzu i laku montažu.Moment ključ garantuje optimalno zatezanje sonde u jednom okretu zgloba. Beskontaktno prepoznavanje sonde i automatska kalibracija nivoa energije. Veliki ekran osetljiv na dodir dizajniran za jednostavno podešavanje svih parametara. Merač kvaliteta za vizuelno praćenje postupka fragmentacije.


 

Sa preko 14.000 Swiss LithoClast Trilogy uređaja u upotrebi širom sveta za više od 25 godina, EMS je napravio revoluciju rigidna endoskopska litotripsija. Bezbedan, efikasan, isplativ,
Švajcarski LithoClast je postao zlatni standard u krutoj i polukrutoj endoskopskoj litotripsiji izbegavajući kompleksne otvorene operacije.