U srcu medicinskog napretka, Getinge NAVA predstavlja most između izazova modernog zdravstva i revolucionarnih rešenja. Naša misija je jednostavna: unapređivanje života kroz inovacije u medicinskoj tehnologiji.

 

Getinge NAVA – Neuralno prilagođena ventilaciona pomoć

getinge nava

 

Zamislite da možete da vidite i isporučite ono što vaši pacijenti žele, dok njihov sopstveni respiratorni pogon kontroliše ventilator. Mi to zovemo Neuralno prilagođena ventilaciona pomoć (NAVA). Zasnovana je na pažljivom praćenju izlaza pacijentovog respiratornog centra, hvatanjem električnog signala koji aktivira dijafragmu (Edi), koristeći namensku cev za hranjenje želuca (Edi kateter). NAVA skraćuje vreme mehaničke ventilacije i povećava broj dana bez ventilatora obezbeđujući personalizovanu ventilaciju koja štiti pluća i dijafragmu.

 

 

U većini jedinica intenzivne nege, 20% pacijenata koristi 80% resursa ventilacije, što može dovesti do povećanih komplikacija i neželjenih ishoda. Za ove pacijente, konvencionalna ventilacija jednostavno nije dovoljna. Korišćenjem NAVA režima na servo ventilatorima, koji radi bez obzira na kategoriju ili veličinu pacijenta, ventilator vam pokazuje šta pacijent želi. Zajedno sa drugim personalizovanim alatima za ventilaciju, ovo vam može pomoći da smanjite komplikacije, nadgledate i smanjite sedaciju, postignete ranije i uspešnije odvikavanje i skratiti vreme mehaničke ventilacije .

S našim naprednim sistemima za ventilaciju, postavljamo nove standarde u pružanju nege pacijentima. Bilo da je reč o intenzivnoj nezi novorođenčadi ili podršci odraslima u kritičnim trenucima, Getinge NAVA je tu da obezbedi sigurnost, efikasnost i brigu na najvišem nivou.

 

Šta nas čini posebnim?


Inovativna tehnologija: Naši ventilatori su opremljeni najsavremenijim funkcijama koje omogućavaju personalizovanu negu prema individualnim potrebama pacijenata.
Pouzdanost: Sa dugogodišnjim iskustvom i stručnjacima u timu, Getinge NAVA je sinonim za pouzdanost i visok standard kvaliteta.
Partnerstvo u zdravstvu: Sarađujemo sa zdravstvenim profesionalcima kako bismo stalno unapređivali naše proizvode i prilagodili ih izazovima savremenog zdravstva.
Otkrijte budućnost zdravstvene nege sa Getinge NAVA. Zajedno gradimo most ka boljem zdravlju, jedan udisaj po jedan.