Amnotec osnovni set hirurških instrumenata

 

AMNOTEC medicinski instrumenti – osnovni set nudi širok spektar medicinskih instrumenata različitih dizajna. Raznolikost tipova instrumenata koji se mogu naći u katalogu proizvoda je impresivna u svakom pogledu.
Na osnovu optimalne ergonomske upotrebljivosti i preciznosti instrumenta, AMNOTEC proizvodi su optimalni alat.
Od makaza i stezaljki za arterije do retraktora, koji se posebno koriste za otvorenu hirurgiju, AMNOTEC nudi gotovo sve što je lekarima potrebno danas.

amnotec hirurški instrumenti

 

ORL instrumenti

 

Portfolio takođe nudi mnoge ORL instrumente za upotrebu u ovoj specijalnoj oblasti.
AMNOTEC već nekoliko godina snabdeva bolnice i ordinacije instrumentima za otologiju, sinuskopiju i laringologiju, na primer, sa veoma pozitivnim povratnim informacijama. Na osnovu ovog iskustva, AMNOTEC medicinski instrumenti nudi sveobuhvatan izbor proizvoda, ali može ponuditi i prilagođena rešenja.
AMNOTEC takođe nudi širok spektar endoskopskih instrumenata za hirurgiju uha, nosa i grla.

 

orl instrumenti amnotec paroco medicam equipment

 

Amnotec mikro instrumenti

 

Proizvodni program Amnotec-a takođe uključuje sve istaknutije oblasti mikro i neuro instrumenata – sa širokim spektrom proizvoda i raznim rešenjima.
To znači da vam pored mikro i neuro instrumenata, kao što su makaze sa ravnim i okruglim drškama ili mikro držači za igle, nudimo i mogućnost izrade instrumenata po meri.

 

mikro instrumenti amnotec paroco medicinska sredstva

 

Stomatološki instrumenti Amnotec

 

Stomatolozima su potrebni instrumenti najvišeg kvaliteta, koji se stalno razvijaju i usavršavaju. Najsavremeniji stomatološki instrumenti olakšavaju rad stomatologa i povećavaju kvalitet rezultata.
Ovde dolaze AMNOTEC proizvodi.
Novi instrumenti se razvijaju i usavršavaju u saradnji sa stručnjacima u ovoj oblasti. Asortiman proizvoda Amnotec je najsavremeniji, inovativan i veoma obiman. Od instrumenata za dijagnostiku, konzervativno lečenje ili endodonciju, izbor je veliki i stalno se proširuje.

 

Stomatološki instrumenti Amnotec

 

Kontejneri za sterilizaciju

 

Naši proizvodi već nekoliko godina postavljaju standarde u sterilnom snabdevanju klinikama i bolnicama robom. Priprema, sterilizacija i skladištenje medicinskih instrumenata je ključna u svakoj bolnici. Zato smo sebi postavili cilj da optimizujemo radne procese CSSD.

 

kontejner za sterilizaciju